Hoppa till innehållet

FRAMSTEGET

1 december 2020

Är du också en av många som ofta tänker tankar om framtiden? Hur ska det gå? Hur ska det bli? Vad behöver vi förändra? Vad har vi börjat göra och vad har vi slutat göra? Vad vill vi ta med i framtiden?

Workshopsmetoden FRAMSTEGET är utvecklat just för att få hjälp och stöd i att konkretisera dessa och många andra frågor som snurrar. 

Vi lever i en föränderlig värld där kunder, konsumenter, klienter ställer nya och andra krav på sina leverantörer, samarbets- och samverkanspartners och därför är det så viktigt att försöka formera sin egen nytid, framtid. Att anpassa verksamheten, varor, tjänster utifrån nya krav som ställs. Tex miljö, klimat och hållbarhet. Hur säkerställer vi att vi är "Covid-19" - safe? Vilka kompetenser kommer vi behöva och framförallt vilka NYA och ANDRA beslut kommer vi att ställas inför?

Med Framsteget kommer du få konkret hjälp att formulera tankar, idéer, åtgärder och beslut inför framtiden. Framtiden är visserligen ett oskrivet blad men med en plan kan du enklare påverka den och framförallt ha något att förhålla dig till.

Varmt välkommen att kontakta Relevanta för fortsatt resonemang och planering.

Fler artiklar

A Christmas Benefit 2020
1 dec 2020

Varför A Christmas benefit 2020? När kalendern inte är fullbokad...

Grupputveckling - när teamet har kört fast!
6 sep 2020

När en grupps sammansättning förändras behövs ofta insatser göras...

Alla blev vi påverkade av Covid-19.
7 jun 2020

Dags att summera, reflektera och blicka framåt. Jag kan tänka mig...

By Formsmedjan. Powered by Yago