Hoppa till innehållet

Så hur går man tillväga med ett liknande projekt?

26 mars 2020

Jag fick ett tips på Linked-In att kontakta LTU Robotics vilket jag gjorde. Vi bokade in ett möte där jag presenterade min idé för ett antal personer vid CDT. Återkopplingen var positiv och att jag behövde tydligare specificera användandet av roboten. Efter mötet erbjöds jag ta del av en förevisning av robotar i ett av laboratorierna – vilken grej! Det var det närmaste jag någonsin kommit en robot. På avstånd vinkade den till mig och när jag kom tillräckligt nära tog den mig i hand. Jag blev helt såld!

Detta möte ledde till en hel del nya funderingar och resonemang. Tog kontakt med Boden Business Parks VD där jag återigen presenterade idéen. Jag hade jobbat på att förtydliga avsikten med roboten så att det skulle vara enklare förstå min produkt. Även detta möte var ett positivt sådant och ledde till att jag fick kontakt med ett antal programmerare och utvecklare på parken.

Bra med kontakter!

Via Linked-In har jag fått kontakt med en före detta kollega på Arbetsförmedlingens Digitala innovationscenter som jag visste har en robot Robin”. Jag chansade på att jag skulle kunna få träffa dem, tog kontakt och fick boka in ett besök i Solna på Af´s huvudkontor. Det var ett mycket givande möte och samtal. Jag fick höra en hel del kring programmeringen av Robin, fick förståelse för hur mycket arbete det ligger bakom den produkten. Fylld av inspiration lämnade jag Digitala innovationscentrum med ännu fler idéer och kontakter.

Fler artiklar

Grupputveckling - när teamet har kört fast!
8 jun 2020

När en grupps sammansättning förändras behövs ofta insatser göras...

Alla blev vi påverkade av Covid-19.
7 jun 2020

Dags att summera, reflektera och blicka framåt. Jag kan tänka mig...

Livesänd föreläsning "Digitalisera nu och bli en vinnare"
23 apr 2020

Här kan du ta del av min föreläsning jag genomförde live i...

By Formsmedjan. Powered by Yago