Hoppa till innehållet

Digitalisering Covid-19

14 april 2020

Digitalisering – Covid-19

Idag har jag träffat lokaltidningen i Norrbotten och vi har givetvis resonerat om hur covid-19 blev en kickforward för digitaliseringen i många bolag och verksamheter. Hitintills har vi mer eller mindre kunnat välja analogt eller digitalt. Sen kom Corona. Aldrig har vi sett så snabb utveckling av digitala tjänster, nyttjande av digitala plattformar för distansmöten osv. I den krissituation som uppstått är det viktigt att vi med ödmjukhet och respekt stöttar och hjälper de som behöver och också har en förståelse för att situationen är svår, jättesvår för många. En vetenskaplig kriskurva kan vara skön att luta sig mot, få förståelse för att den situation man hamnat i – är alldeles normal och att vi reagerar och agerar på olika sätt.

Jag vill dock ändå poängtera vikten av att inte ge upp, att inte fastna i eländet, utan försöka allokera energi till att ta framåtsyftande kliv. Tänk på att det kommer en tid efter covid-19 och desto tidigare vi kan se detta kommer vi också vara än mer förberedd.

Så mitt budskap till er alla är att ni som redan är igång med att digitalisera och reformera er verksamhet – fortsätt! Det kommer göra er till vinnare i framtiden.

Relevanta hjälper och stöttar er igenom den processen. Vi börjar där ni befinner just nu!

Fler artiklar

By Formsmedjan. Powered by Yago